Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα του Page Six το πρώην ζευγάρι Irina Shayk και Bradley Cooper φαίνεται πως τρία χρόνια μετά τον χωρισμό είναι και πάλι μαζί!

«Έχουν συνειδητοποιήσει πως θέλουν να είναι και πάλι μαζί και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους», δηλώνουν κοντινές πηγές του Bradley Cooper και της Irina Shayk .

Θυμίζουμε πως ο διάσημος ηθοποιός και το supermodel το 2017 απέκτησε μία κόρη, η οποία σήμερα είναι 5 χρόνων. Μετά τον χωρισμό τους το 2019 οι δυο τους συνέχιζαν να έχουν άριστες σχέσεις και συναντιόντουσαν για να περάσουν χρόνο με την κόρη τους.

Μάλιστα φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Μπαχάμες όλοι μαζί. Τότε ήταν που η Shayk δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με τον Cooper, όπου έδειχναν ιδιαίτερα χαμογελαστοί απολαμβάνοντας τις εξωτικές διακοπές τους.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, οι δυο τους γιόρτασαν μαζί το Halloween και συνόδεψαν την κόρη τους, με την Irina να δημοσιεύει και μια hot φωτογραφία, παρέα με τον αρκούδο – Cooper.

Στο νέο δημοσίευμα της Page Six, πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι μέσα από τις οικογενειακές στιγμές που πέρασε, συνειδητοποίησε πως θέλει να είναι και πάλι μαζί και προσπαθούν να αποκτήσουν και άλλο παιδί. Οι δυο τους παρότι δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου, έχουν θέσει σε προτεραιότητα την υγεία και ευημερία της οικογένειας τους, έχοντας αλλάξει γνώμη και επιθυμώντας να είναι και πάλι μαζί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!