Ειρήνη Καζαριάν: Είναι ζευγάρι ή όχι με τον Ίαν Στρατή;

Ειρήνη Καζαριάν: Είναι ζευγάρι ή όχι με τον Ίαν Στρατή;

Στη Real μίλησε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, ενώ ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον Ίαν Στρατή είναι καθαρά και μόνο φιλική. «Με τον Ίαν είμαστε μόνο φίλοι», ήταν η λιτή δήλωσή της για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ακόμη και ως θεατής είναι κάτι το οποίο απολαμβάνω και θα ήθελα να δω πώς θα βιώσουν και πώς θα διαχειριστούν οι φετινές κοπέλες την πίεση του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κερδίσω γιατί η πορεία μου μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν σταθερή.

Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, όπως και φάνηκε, όμως το πείσμα και η θέλησή μου με βοήθησαν να κατακτήσω τον τίτλο. Και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το περάσω σε όλα τα κορίτσια του φετινού διαγωνισμού και όχι μόνο, καθώς όταν θέλεις κάτι, πραγματικά μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να πετύχεις πολλά.

Αυτό που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην καρδιά μου και στο μυαλό είναι φυσικά η στιγμή που ανακηρύχθηκα νικήτρια. Η στιγμή ήταν ανεκτίμητη και η χαρά απερίγραπτη», είπε η Ειρήνη Καζαριάν για το GNTM.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top