Ο Ιβάν Σβιτάιλο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», αποκαλύπτοντας χαρούμενες, αλλά και σκοτεινές στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Στην αρχή της καριέρας μου ένιωθα πανικούς όταν έβγαινα στη σκηνή και το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής.

Ο ερχομός της κόρης του ήρθε σε μία ηλικία που ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει στη ζωή του και τον έκανε πολύ ευαίσθητο είπε ο ίδιος. «Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν με κουνάει τίποτα…μπορεί να δω μια μαμά με ένα μωρό και να δακρύσω», αποκάλυψε ο γνωστός χορευτής.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρει πως τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές: «Με την απώλεια του πατέρα μου θέλησα να κάνω μία παύση στα πάντα». Διευκρινίζει πως ήταν μία περίοδος “απολογισμού” για εκείνον, έπειτα και από μία δεκαετία σκληρής εργασίας.

Επίσης, εξηγεί πως η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που τον φόβιζε, ωστόσο ήταν αυτό που τον έκανε να νιώσει ολοκληρωμένος: «Η δημιουργία οικογένειας με φόβιζε. Τελικά ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένος».

Τέλος, αποκαλύπτει για την μεγάλη απώλεια των κιλών: «Είχα χάσει παραπάνω από 36 κιλά. Ως χορευτής έπρεπε να είμαι καλλίγραμμος και τα σχετικά αλλά όλο αυτό κάποια στιγμή κουράζει. Δεν είναι μόνο η εικόνα. Η εικόνα πρέπει να συνοδεύεται με μια προσωπικότητα. Χρειάζεται να έχεις μια αυτογνωσία, την οποία δεν την έχουμε όλοι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!