Το τεταμένο κλίμα στη σχέση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha δεν θα μπορούσε να μην το παρατηρήσει.

Μη θέλοντας να το παραδεχθεί, ωστόσο, η νικήτρια του περσινού Big Brother προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στους κριτές και κυρίως στον Σταμάτη Φασουλή.

«Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταμάτη Φασουλή να ξεσπά. «Πες μας και που θα εστιάσουμε! Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα».

«Μην απαντάς, παιδί μου! Δεν μιλάνε σε σένανε! Δεν μιλάνε σε σένανε πρώτα πρώτα! Μην απαντάς, δεν μιλάνε σε σένανε! Δεν μιλάνε σε σένανε» τόνισε εξοργισμένος ο ηθοποιός και κριτής του J2US όσο η διαγωνιζόμενη δεν άφηνε την Μαρία Μπακοδήμου να εκφράσει την κριτική της.

Όταν, δε, ήρθε η ώρα ο Σταμάτης Φασουλής να κάνει την δική του κριτική ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. «Ήσουν μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα μούτρα. Δεν το καταλαβαίνω… Φαίνεται ότι έχεις μούτρα. Ψέματα σου λέω; Το είδαμε όλοι! Δεν σου μιλάω για το σκηνικό, δεν σου μιλάω για τον Χάρη. Σε παρακαλώ πολύ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!