Τη θέση της Ιωάννης Τούνη πήρε στο «Just the 2 of us» η Λάουρα Νάργες μετά την οικειοθελή της αποχώρηση και έτσι κάθε Σάββατο θα ανεβαίνει στη σκηνή του σόου με τον Νικηφόρο.

Στο live του Σαββάτου το ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι «Όταν σου χορεύω» και στο πλατό βρέθηκε και ο σύντροφος της Λάουρα, Χρήστος Σαντικάι, για να την απολαύσει στη σκηνή.

Συγκεκριμένα μετά την προσπάθεια της, ο Νίκος Κοκλώνης «πρόδωσε» με χαμόγελο πως από κάτω βρισκόταν ο σύντροφος της, Χρήστος Σαντικάι.

«Ο Σαντικάι είναι εκεί κάτω σε κοιτάει και βγάζει βίντεο. Άγια Νύχτα. Από την Άγια Νύχτα έχω να σε ακούσω. Έλα πάνω καλέ. Φέρτε τον πάνω που κρύβεται. Δεν πιστεύω να ζηλεύει που έλεγες αυτά στο Νικηφόρο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 «Καθόλου. Είναι κολλητοί με τον Νικηφόρο. Ήμασταν και από πριν κολλητοί. Κάναμε πολύ στενή παρέα και υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα μας. Και ίσα ίσα τα παιδιά μας κοροϊδεύουν επειδή στάζει τόσο μέλι ανάμεσά μας», απάντησε από την πλευρά της η Λάουρα Νάργες.

Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τότε τον Χρήστο Σαντικάι αν ζηλεύει με τον ίδιο να του απαντάει αρνητικά και να λέει πως που άρεσε πολύ η εμφάνιση της αγαπημένης του.

Δείτε βίντεο από το «Just the 2 of us».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!