Η ιστορία του Jeffrey Dahmer, ενός από τους πιο φρικτούς κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας, έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τις 17 δολοφονίες που διέπραξε, με ειδεχθή και πρωτοφανή τρόπο για τις αρχές, το «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» του Netflix, αναβιώνει την ιστορία του κανίβαλου και νεκρόφιλου γκέι δολοφόνου που εξακολουθεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του.

Η σειρά του Netflix έχει σπάσει κάθε ρεκόρ προβολών.

Ωστόσο, αυτή η αναδρομή στο παρελθόν και η τεράστια απήχηση της σειράς, έχει φέρει αναστάτωση στα εμπλεκόμενα μέλη. Περισσότερο από όλους φάνηκε να ενοχλείται ο πατέρας του, Λάιονελ Ντάμερ, ο άνθρωπος που τον στήριξε περισσότερο από τον καθένα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Post και Sun ο πραγματικός Λάιονελ Ντάμερ  σκέφτεται να μηνύσει το Netflix για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ξανά η σειρά.

Σε δηλώσεις του ο οικιακός βοηθός του αναφέρει ότι ο 86χρονος πλέον άνδρας είναι αναστατωμένος με την δημοσιότητα που έχουν πάρει ξανά οι πράξεις του γιου του.

Δηλώνει μάλιστα ενοχλημένος που το Netflix δεν ζήτησε ποτέ την άδεια να χρησιμοποιήσει τις ηχογραφήσεις, τις οποίες η νομική ομάδα του γιου του είχε στην κατοχή της, στην άλλη σειρά-ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα, με τίτλο «Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes» η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!