Αν και η Ellen DeGeneres είχε μαρτυρήσει το φύλο του παιδιού της Jennifer Lawrence, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα του μωρού της.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγους μήνες, το οποίο η ίδια και ο σύζυγός της, Cooke Maroney, ονόμασαν Cy.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, το συγκεκριμένο όνομα ήταν ένας φόρος τιμής στον αγαπημένο μεταπολεμικό ζωγράφο του Maroney, Cy Twombly, δεδομένου ότι ο σύζυγος της ηθοποιού είναι γκαλερίστας.

Η Jennifer Lawrence στη συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της εμπειρία στο φανταστικό αυτό ταξίδι της μητρότητας.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε: «Το πρωί αφού γέννησα, ένιωθα πως μια νέα ζωή μόλις είχε ξεκινήσει. Λες και ήταν η πρώτη ημέρα της ζωής μου. Απλά κοιτούσα. Ήμουν απλά τόσο ερωτευμένη. Ερωτεύτηκα, επίσης, όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι απλά υπέροχα. Είναι τόσο ροζ, πρησμένα, ευάλωτοι μικροί επιζώντες. Τώρα αγαπώ όλα τα μωρά. Τώρα ακούω ένα μωρό να κλαίει στο εστιατόριο και σκέφτομαι, ωωω αγαπημένο μου. Η καρδιά μου έχει ξεχειλώσει σε μία νέα χωρητικότητα, την οποία δεν γνωρίζω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!