Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει για δεύτερη φορά ως «Joker». Η ταινία έσπασε τα ταμεία το 2019 και ο σκηνοθέτης Todd Phillips πριν από μερικές εβδομάδες είχε επιβεβαιώσει τη συνέχεια του «Joker», δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux». Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε μάλιστα τον Joaquin Phoenix  να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Ο Joaquin Phoenix είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, ενώ κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Oscar. Παράλληλα, ο 47χρονος ηθοποιός κέρδισε το Oscar καλύτερου ηθοποιού και η Hildur Ingveldardóttir κέρδισε το Oscar καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Για το «Joker 2» λέγεται ότι η αμοιβή του Joaquin Phoenix θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Πάντως ο Joaquin Phoenix είχε δείξει εδώ και καιρό πως ενδιαφέρεται να επιστρέψει ως «Joker», καθώς είχε δηλώσει: «Δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι, μίλησα με τον Todd σχετικά με τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, γενικά απλά να δουλέψουμε μαζί, αλλά επίσης ειδικά, αν υπάρχει κάτι άλλο για τον Joker που θα είχε ενδιαφέρον».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!