Το τηλεοπτικό δίκτυο του Discovery+ ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη διαμάχη του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού Johnny Depp – Amber Heard, το οποίο θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα αναλύει και τις δύο εκδοχές του πρώην ζευγαριού.

Να θυμίσουμε ότι η Amber Heard ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Johnny Depp έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών και την κακοποιούσε συχνά. Μάλιστα, παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα τραύματά της, υποστηρίζοντας πως υπεύθυνος για αυτά είναι ο ηθοποιός.

Από τη μεριά του, ο Johnny Depp δεν δέχεται καμία από τις κατηγορίες της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως οι καταγγελίες της είναι ψευδείς. Κέρδισε μάλιστα, την πρόσφατη δίκη εναντίον της αποδεικνύοντας πως η  Amber Heard έλεγε ψέματα, όταν ισχυριζόταν πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε σε προηγούμενη δίκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην επόμενη δίκη, ο ηθοποιός καλείται να αποδείξει πως τα στιγμιότυπα με την κακοποιημένη Amber Heard δεν είναι πραγματικά και ο ίδιος δε φέρει καμία ευθύνη. Για το λόγο αυτό, το Δικαστήριο του έδωσε πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά της αρχεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Discovery+: «Το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στον Johnny, ο οποίος ξαφνικά βλέπει τον εαυτό του παντρεμένο με μία μακιαβελιική ψεύτρα, που είναι έτοιμη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την εικόνα της. Από την άλλη μεριά, η Amber εξερευνεί πώς ο άντρας των ονείρων της κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της, ένα βίαιο τέρας εθισμένο στα ναρκωτικά».

Στο ντοκιμαντέρ θα συμμετάσχουν επίσης, οι δικηγόροι των δύο ηθοποιών, που θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσουν «εκ των έσω» όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Φίλοι και γνωστοί από το περιβάλλον του ζευγαριού θα δώσουν κι εκείνοι τη δική τους εκδοχή σχετικά με τη δικαστική διαμάχη και τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους

Αν και ο πρώτος χρόνος του γάμου του Johnny Depp με την Amber Heard κύλησε ευτυχισμένα, όπως παρουσίαζαν και οι δύο στο κοινό τους, πολλά προβλήματα προέκυψαν στον δεύτερο χρόνο του γάμου τους.

Το ντοκιμαντέρ «Johnny vs. Amber» ετοιμάζεται να αποκαλύψει όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους σε αυτά τα δύο χρόνια (2015-2017).

Η ιστορία του τι συνέβη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard συνεχίζει να διχάζει όχι μόνο τους θαυμαστές τους, αλλά και το κοινό γενικότερα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ που θα ερευνά την ιστορία από κάθε οπτική γωνία, ώστε ο θεατής να μπορεί να ξεπεράσει τους τίτλους, να καταλάβει ποιοι είναι και να αποφασίσει ποιον πρέπει να πιστέψει σε αυτή την περίπλοκη ιστορία. Μέσα από κασέτες, βίντεο από το σπίτι και μηνύματα, τα οποία έχουν παρουσιάσει και στο δικαστήριο, αυτό το ντοκιμαντέρ δίνει στους θεατές μια σπάνια και σημαντική εικόνα για έναν γάμο που πήγε τραγικά στραβά, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας», αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η υπεύθυνη παραγωγής, Σαρλότ Ράιντ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!