O Johnny Depp βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση της υπόθεσης με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην κατάθεσή σου ο 58χρονος ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από την μητέρα του σαν παιδί, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

«Η λεκτική και η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι», είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικά, όπου του πετούσε στο κεφάλι τασάκια, παπούτσια κι ένα τηλέφωνο, αναφέροντας ότι «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος», ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον πατέρα τον χαρακτήρισε:

 «πολύ ευγενικό, ήρεμο και ντροπαλό άνθρωπο, που δεν ήταν με κανένα τρόπο επιθετικός.

«Όταν η μητέρα μου θα ξέσπαγε προς τον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε κι εκείνος παράμενε πολύ στωικός και ενώ εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος το κατάπινε», συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που ο πατέρας του να έχασε τον έλεγχο και να της επιτεθεί, να την χτυπήσει ή να πει κάτι άσχημο σε εκείνη.

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν, ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας κύριος», κατέθεσε ο Johnny Depp.

Την κατάθεση του Johnny Depp έρχεται να συμπληρώσει τα όσα είχε καταθέσει στο δικαστήριο μια εβδομάδα νωρίτερα η μεγάλη του αδελφή, Christi Dembrowski, η οποία επίσης είχε μιλήσει για την κακοποίηση που είχε βιώσει η ίδια και ο διάσημος αδερφός της στα παιδικά τους χρόνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Depp είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ σε κάποιον όσα βίωσε ως παιδί από τη μητέρα του.

«Τρέχαμε για να κρυφτούμε», εξομολογήθηκε η Christi Dembrowski κάνοντας μια αναδρομή στο χρόνο, όταν έβλεπε τη μητέρα της να κακοποιεί σωματικά τον πατέρα της, ο οποίος, όπως είπε δεν αντιδρούσε.

«Μας χτυπούσε. Πετούσε πράγματα», είπε η Christi για τη μητέρα της, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Johnny Depp ανταπέδωσε ποτέ την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε, η ίδια απάντησε «Όχι. Δεν πήγε ποτέ προς τα εκεί».

«Πραγματικά από μικρό παιδί», είπε, «τίποτα από αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι μας δεν έμοιαζε καλό. Και έτσι, καθώς μεγάλωσα, τόσο ο Τζόνι όσο και εγώ, στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που φύγαμε και αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι, να μην επαναλάβουμε ποτέ, κάτι παρόμοιο με αυτό που περάσαμε στην παιδική μας ηλικία».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!