Καλομοίρα: Φωτογραφίζεται με την οικογένειά της και αποκαλύπτει τα κιλά που πήρε και το όνομα του μωρού!

Καλομοίρα: Φωτογραφίζεται με την οικογένειά της και αποκαλύπτει τα κιλά που πήρε και το όνομα του μωρού!

Τέσσερις μήνες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της η Καλομοίρα Σαράντη φωτογραφίζεται στην Ουάσινγκτον με την οικογένειά της και μοιράζεται στο Hello τα συναισθήματά της και αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε αλλά και τι όνομα θα δώσουν στη μικρή.

- Πώς αισθάνεσαι που περιμένεις κοριτσάκι;

«Είμαι ενθουσιασμένη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα πως θα αποκτήσω αγόρι όμως την προηγούμενη εβδομάδα ο υπέρηχος έδειξε πως 100% είναι κορίτσι. Όταν μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Τότε κατάλαβα πως καταβάθος ήθελα κοριτσάκι όπως και ο Γιώργος. Η κόρη μας θα φέρει καινούργιο αέρα στη ζωή μας».

- Πώς αισθάνεσαι σ'αυτήν την εγκυμοσύνη;

AdTech Ad
«Είμαι χαρούμενη αλλά συγχρόνως και κουρασμένη. Στην αρχή πίστευα πως κυοφορώντας ένα μωρό θα είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι γιατί παράλληλα έχω και τη φροντίδα των αγοριών που είναι τριών ετών».

- Πόσα κιλά έχεις πάρει;

«Μπήκε στον πέμπτο μήνα και έχω πάρει 11 κιλά. Προσέχω τη διατροφή μου όσο μπορώ και γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα με personal trainer. Τα κιλά δε με αγχώνουν γιατί στα δίδυμα είχα πάρει 40 και κατάφερα να τα χάσω.»

- Έχετε αποφασίσει τι όνομα θα της δώσετε;

«Ναι, θα της δώσουμε τα ονόματα των γιαγιάδων μας από την πλευρά των μαμάδων μας. Η κόρη μας θα βαπτιστεί Αναστασία-Καλομοίρα. Αναστασία είναι το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου αλλά και ο δικός μου ο παππούς λεγόταν Αναστάσης, ενώ Καλομοίρα έλεγαν τη δική μου τη γιαγιά.»


Scroll To Top