Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους βρίσκονται σε καραντίνα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ, έχοντας λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία τους από την πανδημία, παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους στην Αμερική. Βγαίνουν έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, ενώ μέσα από τα social media, η γλυκιά τραγουδίστρια δεν σταματά να μοιράζεται με του διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη μανούλα πήρε τα παιδιά της και βγήκαν για περίπατο κοντά στο σπίτι τους, προκειμένου να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα. Στο προφίλ της στο Instagram, μάλιστα, η Καλομοίρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτή την σύντομη έξοδό τους.
«Εχθές πήγαμε για περπάτημα και τα παιδιά κάνανε πρόβα με τα ποδήλατα τους. * Έβαλα τα μακριά μου μαλλιά να βγω έξω! #quarantinelife» , έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα.




Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
