Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Hollywood Unlocked» παραχώρησε ο Kanye West, ο οποίος μιλώντας με τον οικοδεσπότη Jason Lee, τόνισε ότι αυτό που περνάει εν μέσω του διαζυγίου του με την Kim Kardashian «δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε τίτλο».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Kanye West αναφέρθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του, Kim Kardashian, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά και είπε ότι πρόσφατα του απαγορεύτηκε η είσοδος στο σπίτι της, όπου έμενε μέχρι πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

«Ακούω ότι ο νέος της φίλος είναι πραγματικά στο σπίτι και δεν μπορώ καν να πάω, και τότε ήταν που τηλεφώνησα στα ξαδέρφια μου», δήλωσε αναφερόμενος στον Pete Davidson.

Δεδομένου ότι στον Kanye δεν επιτρεπόταν να βρεθεί στο σπίτι της Kim, εκείνος είπε στα ξαδέρφια του να μεταφέρουν δύο πράγματα σε εκείνη: «Πείτε της ότι η ασφάλεια δεν θα μπει μεταξύ εμένα και των παιδιών μου».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω από την Kim που μπορούν να την επηρεάσουν. Ξέρεις, παίρνει συγκεκριμένες αποφάσεις. Απλώς ψάχνει για ασφάλεια και ένα ασφαλές μέρος», υπογράμμισε ο Kanye West και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες θέλουν απλώς ασφάλεια και άνεση». 

Όσον αφορά στο σπίτι που αγόρασε ακριβώς απέναντι από την Kim Kardashian απάντησε με ειλικρίνεια: «Η παρηγοριά μου προέρχεται από το να βλέπω τα παιδιά μου και να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα. Γι’ αυτό πήρα ακόμη και το σπίτι», προσθέτοντας ότι η απόφασή του «ανατράπηκε». «Κάτι δεν πήγαινε καλά με το να αποκτήσω ένα σπίτι δίπλα στα παιδιά μου. Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου. Και αυτό θέλω να μάθουν όλοι: Μην παίζεις μαζί μου, μην παίζεις με τα παιδιά μου, δεν θα μπει ασφάλεια ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου».

Παράλληλα ο Kanye West πρόσθεσε: «Θα είμαι τόσο κοντά, τα παιδιά κυριολεκτικά θα είναι σε κοντινή απόσταση. Δεν παίζω όταν πρόκειται για τα παιδιά μου. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε περνάει έναν χωρισμό».

Αν και δεν είναι μαζί με την Kim Kardashian δήλωσε: «Θα είμαι ακόμα ο καλύτερος μπαμπάς. Μπορούν να κάνουν αστεία. Μπορούν να κάνουν αστεία στα μέσα ενημέρωσης. Μπορούν να σκαρφίζονται ιστορίες για όποια βγαίνω. Μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες ή να κάνουν οτιδήποτε τέτοιου είδους, αλλά θα σας πω ευθέως: Μην παίζετε με τα παιδιά μου».

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Kanye αν αισθάνεται σαν να τον έχουν χρησιμοποιήσει, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ίσως ναι, αλλά κάθομαι εδώ με ένα σακάκι Balenciaga αυτή τη στιγμή, οπότε δεν πειράζει».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!