Ο Kanye West και η Irina Shayk σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν στο Χόλιγουντ είναι ζευγάρι!

Μετά τον χωρισμό του με την Kim Kardashian, o Kanye φαίνεται ότι έκανε την πρώτη κίνηση και την πλησίασε. Την είδηση έκανε γνωστή το αμερικάνικο gossip site DeuxMois που είχε μια ανώνυμη πληροφορία για το νέο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις.

O Kanye West, πάντως, είχε και στο παρελθόν δείξει την προτίμησή του στο καλλίγραμμο μοντέλο αφού είχε γυρίσει ένα βίντεο κλιπ μαζί της ενώ είχε γράψει σε ένα στίχο τραγουδιού του ότι «θέλω να δω την Irina Shayk δίπλα στην Doutzen».

Η Irina Shayk πριν ένα μήνα περίπου είχε φωτογραφηθεί σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα T-Shirt με τον DMX, το οποίο έχει σχεδιάσει ο Kanye σε συνεργασία με τον οίκο Balenciaga.

Το Deux Moi δημοσίευσε την πληροφορίες που δέχθηκε για τη νέα σχέση της Irina και του Kanye και ως αποτέλεσμα μια ακόμα πηγή επικοινώνησε με το site, λέγοντας ότι ο Kanye προσπάθησε να φλερτάρει την Shayk αλλά τελικά είναι μόνο φίλοι.


 

Η αντίδραση της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian από την πλευρά της δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις φήμες. Εξάλλου τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. «Ακόμα και αν είναι αλήθεια την Kim δεν την ενδιαφέρει. Ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον κύκλο της», αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της διάσημης influencer στην εφημερίδα The Sun.

Παρόμοιες πληροφορίες μεταφέρει και η Mirror όπου σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Kim Kardashian, η ίδια δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!