Ο έρωτας ξαναχτύπησε την πόρτα του Kanye West, ο οποίος αυτή τη φορά φημολογείται πως είναι ζευγάρι με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Seret, Candice Swanepoel.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με διάφορα μοντέλα. Η πρώτη ήταν με τη Julia Fox, ενώ στη συνέχεια, συνδέθηκε ερωτικά με την Chaney Jones, η οποία μάλιστα, είχε χαρακτηριστεί από όλους «η σωσίας της Kim Kardashian».

Τώρα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου τον θέλουν ερωτευμένο με την πανέμορφη Candice Swanepoel.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη συνεργασία του για την προώθηση των γυαλιών ηλίου «Yeezy GAP» του Kanye West. Η Candice είναι ένα από τα μοντέλα που ποζάρουν για τη συλλογή του.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε σε ένα πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο ράπερ. «Ο Kanye και η Candice βγαίνουν, η σχέση τους είναι πολύ νέα. Τους συνδέει η μόδα και η δημιουργικότητα», αναφέρει πηγή στο ΤΜΖ, με μία άλλη να κάνει λόγο για «κόλπο δημοσίων σχέσεων».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!