Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Σοφιάνα Αβραμάκη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τις πρώην παίκτριες του Survivor για τις εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου. Η Καρολίνα Καλύβα τόνισε ότι στη θέση της τραγουδίστριας δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου.

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι… Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις, κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον μπήκε αλλιώς. Μπαίνει μπροστά η λογική» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα και μετά ήρθε η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε την χαρακτηριστική αντίδραση της πρώην παίκτριας του Survivor.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια!

«Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της» αποκάλυψε η Καρολίνα Καλύβα.