Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη στη δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη στη δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

 

Με την κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη, ξεκίνησε η δίκη για τις αποζημιώσεις που αφορούν στο δυστύχημα του Παντελη Παντελίδη.

Στην κατάθεσή της, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη μίλησε για όσα προηγήθηκαν του τροχαίου, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μετά το δυστήχημα.

Μάλιστα η μητέρα της Μίνας Αρναούτη υποστήριξε, πως η κόρη της έχει λάβει και ψυχοσωματικά φάρμακα. 

«Δεν μπορεί να δεχθεί τον εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», είπε χαρακτηριστικά.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο: «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τί γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του ποδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα», περιέγραψε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, προσθέτοντας ότι νοσηλεύθηκε για 8 μήνες συνολικά.

Αναφερόμενη στο μοιραίο πρωινό η μάρτυρας υποστήριξε σύμφωνα με όσα της περιέγραψε η κόρη της, ότι «στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε, τονίζοντας ότι αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ: 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top