Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού

Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού

Στα δικαστήρια της Λάρισας εκδόθηκε σήμερα η απόφαση για την υπόθεση της Άβας Γαλανοπούλου, η οποία κατηγορούσε τον πρώην αγαπημένο της ότι της καταχράστηκε τεράστιο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης, όπως επίσης και σε καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ άμεσα στην Άβα Γαλανοπούλου.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου ανακουφισμένη που όλη αυτή η ιστορία κλείνει με αυτό τον τρόπο.

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρους της ηθοποιού.


Scroll To Top