Το 2017, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφθηκαν τη Γερμανία και την Πολωνία, όπου δώρισαν στη δούκισσα ένα παιχνίδι για μωρά, καθώς η Charlotte και ο George ήταν τότε τεσσάρων και δύο. Η Kate φαίνεται να είπε, «θα πρέπει να αποκτήσουμε και άλλα μωρά».

Λίγο αργότερα, ο οργανισμός «Having Kids» ο οποίος είναι υπέρ του μοντέλου «μιας βιώσιμης οικογένειας όπου επίκεντρο είναι τα παιδιά», παρότρυνε την δούκισσα να μην κάνει άλλα παιδιά.

Σε μια ανοιχτή επιστολή, η Executive Director President, Anne Green Carter Dillard έγραψε: «Το παράδειγμα που δίνει η Βασιλική Οικογένεια είναι πολύ σημαντικό. Η απόφαση σας να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη οικογένεια θέτει ζητήματα όπως η βιωσιμότητα και η αμεροληψία» και πρόσθεσε: «οι μεγάλες οικογένειες δεν είναι βιώσιμες. Παρά το γεγονός πως η Charlotte και ο George ζουν εξαιρετικές ζωές, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για ένα τρίτο παιδί».

Δυο μήνες αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το τρίτο τους παιδί και έτσι ο Louis γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!