Η Kate Middleton, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία λύνει τις διαφωνίες και τα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια με διακριτικό τρόπο και χωρίς ποτέ να μιλάει δημόσια για αυτό.

Πριν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίσουν από την Αγγλία, είχαν κάνει μια τελευταία δημόσια εμφάνιση με την βασιλική οικογένεια στο Westminster Abbey με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Τότε το ζευγάρι που είχε παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα δεν βρισκόταν στο πρόγραμμα μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αντίθετα, οδηγήθηκαν στις θέσεις τους -όπως κάθε άλλος επισκέπτης- χωρίς να συνοδέψουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αυτό εξόργισε τον Harry κι έκανε την Meghan να νιώσει πολύ άσχημα. Στα στιγμιότυπα από την ημέρα, μάλιστα, φαίνεται ότι ο Harry και η Meghan δεν βρίσκονταν κοντά στον William και την Kate και τότε είχε σχολιαστεί έντονα στα social media πως ήδη φαινόταν πόσο άβολα ένιωθαν μεταξύ τους οι τέσσερις τους.

Όπως αναφέρει, όμως, η βρετανική εφημερίδα, η Kate προσπάθησε τελευταία στιγμή να «σώσει» τη στιγμή, κάνοντας μια πολύ γλυκιά χειρονομία. Αντί να περπατήσει μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πλευρό του William, αποφάσισε να καθίσουν κι εκείνοι αμέσως στις θέσεις τους για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση το ζευγάρι.

Μάλιστα, η απόφασή τους έγινε τελευταία στιγμή και κανείς δεν πρόλαβε να το αλλάξει στο πρόγραμμα που είχε δοθεί στους καλεσμένους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!