Στην παρέλαση Trooping The Colour, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, βρέθηκε η Kate Middleton και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Το διαφορετικό όμως με κάθε άλλη χρονιά ήταν ότι συνέπεσε με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 70 χρόνια βασιλείας της, με αποτέλεσμα η επίσημη εκδήλωση να σημαίνει την έναρξη των εορτασμών που θα διαρκέσουν όλο το σαββατοκύριακο.

Η δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα λευκό φόρεμα σε στιλ κοστουμιού από Alexander McQueen και ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα saucer καπέλο από Philip Treacy και εντυπωσιακά κοσμήματα από ζαφείρια και μπριγιάν. 

Εκείνα όμως που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν τα σκουλαρίκια που επέλεξε η Kate Middleton τα οποία φορούσε για πρώτη φορά και είχαν ένα κρυφό μήνυμα στην εμφάνιση της. Ο λόγος που προκάλεσαν τέτοια αίσθηση ήταν επειδή ανήκαν στην προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

Μέχρι τώρα η Kate Middleton φορούσε ένα ζευγάρι παρόμοια σκουλαρίκια που είναι επίσης από μπριγιάν και ζαφείρια, όμως είναι πιο μικρά. Προφανώς, υπήρχε κάποιος λόγος που η δούκισσα του Cambridge περίμενε μέχρι αυτή τη στιγμή να τα φορέσει, καθώς η παρέλαση είναι τόσο συνδεδεμένη με την ιστορία και τη σειρά της διαδοχής, συνεπώς ήξερε ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

 

Κάντε  like  στη σελίδα μας στο  Facebook  και ακολουθήστε μας στο  Instagram  γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!