Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται να αποφάσισαν δώσουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΕΓΩ. 

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Τα σενάρια για μια μεταξύ τους επανασύνδεση φούντωσαν όταν η Soulaglamorous αποκάλυψε μέσα από το instagram της πως «ρεπορτερ» της άκουσε τον επιχειρηματία να λέει σε φιλικό του πρόσωπο: «Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». 

Και μπορεί η παρουσιάστρια να κρατά σιγήν ιχθύος για το θέμα, ωστόσο τα Likes του Φίλιππου Τσαγκρίδη στις δημοσιεύσεις της στο instagram μαρτυρούν πως ο πάγος ανάμεσά τους έχει λιώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΓΩ, η τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Κολωνάκι τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πως η φλόγα που υπήρχε ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ. 

Λέγεται μάλιστα πως ο άνθρωπος που φρόντισε στη συνέχεια να τους φέρει ξανά σε επαφή είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να τους παντρέψει. 

Φαίνεται λοιπόν, πως Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το διάστημα που έμειναν χώρια κατάλαβαν πως μόνο μαζί είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!