Μια τηλεοπτική κόντρα είχε ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με τις δύο παρουσιάστριες να κάνουν δηλώσεις η μια για την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους, οι οποίες προβάλλονται τις ίδιες ώρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε στην εκπομπή της ένα ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού site, που υποστήριζε πως το μέλλον του «Love it» είναι αβέβαιο και ο ΣΚΑΙ σκέφτεται μέχρι και το «κόψιμο» της εκπομπής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου με πολύ αιχμηρό τρόπο, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες για κόψιμο του «Love it».

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να πει κάποια πράγματα για την διαμάχη τους και τη σχέση τους σήμερα.

«Είχε γίνει μια παρεξήγηση γιατί άλλα της μετέφεραν, εγώ έκανα ένα ξέσπασμα στον αέρα κι αυτή ένα ξέσπασμα δικό της και ήταν όλο λάθος. Συμβαίνει αυτό μερικές φορές, έτσι μπορεί να προτρέχουμε σε κάποια πράγματα. Στο τέλος της σεζόν, όμως, βλέποντας τη συμπεριφορά του σταθμού της προς την ίδια, εγώ την είχα στηρίξει πάρα πολύ και είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!