Κατερίνα Καινούργιου: Η πλαστική στο στήθος και η παρεξήγηση με την Φουρέιρα για τον Γιώργο Σαμαρά

Κατερίνα Καινούργιου: Η πλαστική στο στήθος και η παρεξήγηση με την Φουρέιρα για τον Γιώργο Σαμαρά

Στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» σχολίασαν την Ελένη Φουρέιρα που ποζάρει στο εξώφυλλο του «People» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

«Με γεια! Με γεια!» αναφώνησε η Ειρήνη Γκανιάτσου. Ο ενθουσιασμός της δημοσιογράφου ήταν για το στήθος της τραγουδίστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου διαχώρισε τη θέση της, όμως όταν άκουσε την εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε για τη δική της αισθητική επέμβαση, αλλά και για την παρεξήγηση με την τραγουδίστρια την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμαρά.

«Επειδή εγώ έχω ταλαιπωρηθεί, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, στα 21 μου, κρυφά από τους γονείς μου, πήγα και έβαλα ένα στήθος… Ήταν τόσο άσχημο αυτό παιδιά! Αυτό που είχα κάνει το μετάνιωσα και μετά από λίγα χρόνια το αφαίρεσα αυτό το απαίσιο που δεν θέλω να θυμάμαι. Αν δείτε φωτογραφίες 7 χρόνια πριν ήταν τόσο!
Η Ελένη το παραδέχτηκε. Κούκλα! Επιτυχημένη! Το κορίτσι αυτό έχει δουλέψει πολύ σκληρά, της αξίζει η επιτυχία. Ξέρω τι έχει περάσει κι έχει φάει και ξύλο από τα media, πάρα πολύ ξύλο. Με την Ελένη είχαμε παρεξηγηθεί κάποια περίοδο, για βλακείες τότε επί Σαμαρά, χωρίς λόγο. Και τώρα που το σκέφτομαι λέω είναι δυνατόν να κάθομαι να τσακώνομαι με ένα κορίτσι που το ξέρω τόσα χρόνια, για έναν άντρα; Ούτε καν!», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.


Scroll To Top