Κατερίνα Καινούργιου: «Ο κόσμος με έχει επιλέξει και είμαι εδώ, παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο κόσμος με έχει επιλέξει και είμαι εδώ, παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος σταμάτησε να απαντά, όταν το ρώτησαν για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Αντί λοιπόν να πει την άποψή του, ρώτησε την δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και στην συνέχεια απάντησε... «Είστε από αυτή την εκπομπή και θέλετε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα; Είστε σίγουρη γι΄ αυτό»;

Η απάντηση βρήκε προ εκπλήξεως την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν ήξερε από πριν την απάντηση του Βαγγέλη Περρή.

Εκλαμβάνοντας πως η μπηχτή πήγαινε σε εκείνη, η παρουσιάστρια μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της.

«Βαγγέλη μου, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Κατάλαβα το υπονοούμενο. Δεν μου το είχατε πει, με πιάσατε απροετοίμαστη. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτά τα θέματα. Άλλωστε, εγώ ό,τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου, βγαίνω και το λέω. Σε αντίθεση με άλλες που κάνουν τα πάντα στο πρόσωπό τους και λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Πολλές φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά μη φανταστείς πως έχω μπει σε κανένα χειρουργείο. Ναι, υαλουρονικό έχω βάλει στα χείλη μου στο παρελθόν και το μετάνιωσα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια προσθέτοντας «Ναι ο κόσμος με έχει επιλέξει παρά το γεγονός ότι έχω βάλει υαλουρονικό στα χείλη μου».
Scroll To Top