Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχέδια γάμου με τον Νάσο Αναστασόπουλο

Κατερίνα Καινούργιου: Τα σχέδια γάμου με τον Νάσο Αναστασόπουλο
Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς όλα στη ζωή της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο συνεχώς δυναμώνει και η απόσταση που τους χωρίζει φαίνεται να μην αποτελεί εμπόδιο για το όμορφο ζευγάρι.

Τον τελευταίο καιρό κάποια δημοσιεύματα θέλουν την οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» να παντρεύετε τον άνδρα που της άλλαξε την ζωή, ενώ κάποια άλλα κάνουν λόγο για γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους λόγω της απόστασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real» κανένα από τα δύο σενάρια δεν ισχύει, καθώς το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ο έρωτάς του δυναμώνει συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου.



Η ίδια φαίνεται να δηλώνει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της ότι είναι μια χαρά με τον Νάσο και τίποτα δεν έχει παγώσει μεταξύ τους αλλά ούτε υπάρχουν γκρίζα σύννεφα ανάμεσά τους. Βρίσκονται σε μια υπέροχη σχέση και όσα ακούγονται για ραγισμένο γυαλί δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση. Παράλληλα, η όμορφη Κατερίνα διαψεύδει και τα σενάρια γάμου, αφού ούτε πρόταση γάμου έχει δεχτεί, ούτε σκέφτονται -για την ώρα τουλάχιστον- να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους.

Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στην δουλειά τους, καθώς είναι κάτι που τους ευχαριστεί και τους γεμίζει. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο οικονομολόγος δουλεύουν σκληρά και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Απόλαυσαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι, το οποίο λατρεύουν, και τώρα μετρούν αντίστροφα για την επόμενη εξόρμησή τους.
Scroll To Top