Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το τζιπ του...»!

Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το τζιπ του...»!

Πριν λίγες μέρες βγήκε κυκλοφόρησαν πλάνα όπου έδειχναν τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο να οδηγεί ένα πολυτελές τζιπ.

Η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» σε προηγούμενη εκπομπή έκραξε τον Ντάνο, που κυκλοφορεί με υπερπολυτελέστατο τζιπ και φιμέ τζάμια στο νησί του τη Σκιάθο και η παρουσιάστρια σήμερα αποκάλυψε on air πως την κράξανε κι εκείνη στα social media!

«Το τι έχω ακούσει στα social για τον Ντάνο και το αυτοκίνητο...» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Καταρχήν τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχει πάρει ακόμα. Κανένας παίκτης από ριάλιτι δεν παίρνει τα χρήματα αμέσως, περνάει κάποια διαδικασία ίσως και τρεις μήνες γιατί περνά κάποια διαδικαστικά, οπότε δεν θα ήταν από αυτό».

Η Ανθή Βούλγαρη επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έδωσε το αυτοκίνητο στον Γιώργο Αγγελόπουλο και μεταξύ άλλων κ. Χαλιβελάκης είπε στην εκπομπή: «Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ φίλος, του έχω δώσει εγώ το αυτοκίνητο δωρεά ουσιαστικά, χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο, του έδωσα το δικό μου, το προσωπικό, και μ’ αυτό κυκλοφορεί. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχω εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων… Δεν έχει δικό του αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή… Δεν ήταν ποτέ τέτοιο παιδί ο Γιώργος, απλά εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένα άλλο αυτοκίνητο, κανένα άλλο οικονομικό αυτοκίνητο και του έδωσα το δικό μου».

Scroll To Top