Κατερίνα Λέχου: «Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…»

 Κατερίνα Λέχου: «Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…»

Η ηθοποιός είναι από τις γυναίκες που καβγαδίζουν με άλλους οδηγούς στο δρόμο και σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι είναι οξύθυμη.

Είσαι τσαμπουκάς; Γιατί έχεις αναφέρει ότι μπορεί να βγεις από το αυτοκίνητο και να καβγαδίσεις...

Δεν μου αρέσει η λέξη τσαμπουκάς . Είμαι λίγο οξύθυμη, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, αλλά το έχω ψάξει, είναι θέμα DNA, κληρονομικό. Στα 20 σου μπορεί να είσαι έτσι, αλλά μετά δεν σου επιτρέπεται. Το έχω σε καταστολή αυτό το στοιχείο (σ.σ.: γέλια), αλλά υπάρχουν στιγμές που με προδίδει. Βεβαίως, πρέπει να ξέρεις ότι, όταν μου συμβαίνει αυτό, πραγματικά έχω δίκιο.

Έχει τύχει να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι σε έναν καβγά με τον άνδρα σου;

Ναι, αλλά εκεί υπάρχει το στοιχείο της αγάπης, που είναι κατασταλτικό. Η αγάπη τα ημερεύει όλα.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις κάποια αισθητική επέμβαση;

Όχι, γιατί δεν είναι ποτέ ένα αυτό που πρέπει να κάνεις. Μου το έχει πει φίλος μου γιατρός πως για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις πολλές επεμβάσεις για να υπάρχει συμμετρία. Δεν μπορείς να κάνεις μόνο τα μάτια, θα ακολουθήσουν και τα μάγουλα και τα ζυγωματικά. Άρα, πρέπει να διαθέτεις χρόνο και χρήμα και δεν έχω τίποτε από αυτά. Είμαι πολύ πειθαρχημένη πολλά χρόνια σε σχέση με ό,τι έχει να κάνει με την υγιεινή και τη φροντίδα του δέρματος μου. Το κάνω 30 χρόνια τώρα και βλέπω το αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες γυναίκες της ηλικίας μου.

Πηγή: Αγορά

Scroll To Top