Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί, τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και τον εμμονικό θαυμαστή από τον οποίο απαλλάχθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Εννοείται ότι έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες, και όταν ήμουν μόνη μου και τώρα. Ο σύζυγός μου δουλεύει σε μία εταιρία, ευτυχώς εκείνος είχε δουλειά. Αγχώθηκα πολύ παραπάνω από τότε που έγινε μαμά με τα οικονομικά, και πιο πολύ για το παιδί. Τρεις φορές μου έτυχε να μην πληρωθώ από δουλειά και τελικά πήρα τα λεφτά μου με δικαστήριο», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Στο σχολείο με έλεγαν σκελετούλα, αλλά έχω βιώσει bullying και στη δουλειά. Είχα πει καιρό τι συνέβαινε, αλλά δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση. Όσοι έχουν ασκήσει εργασιακή ή σεξουαλική βία, είναι αμετανόητοι. Δεν έχουν ζητήσει συγνώμη και έχουν βγάλει τρελούς τα θύματα», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου για το bullying που έχει δεχτεί.

Κατόπιν η Κατερίνα Τσάβαλου πρόσθεσε: «Μου έκαναν πρόταση από το Survivor φέτος και δεν πήγα. Δε θα άφηνα την οικογένειά μου, όσο ανάγκη και να έχεις τα λεφτά. Όταν έμεινα έγκυος και πήρα 25 κιλά με είχαν πρήξει με το πόσα πήρα και αν τα έχασα. Τα social δεν τα πολυγουστάρω, έσβησα το Facebook και το Twitter, πολύ κακία».

Δείτε τι είπε για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!