Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρίσκεται σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη καθώς καταθέτει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο κ. Αλέξανδρο Μίντζια, καλείται να καταθέσει για τα όσα έχει ισχυριστεί η Λένα Δροσάκη.

Να θυμίσουμε ότι η Λένα Δροσάκη, είχε υποστηρίξει πως αρχικά αρνήθηκε την πρόταση για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη την οποία τελικά αποδέχθηκε όταν η Κάτια Δανδουλάκη την διαβεβαίωσε πως θα φροντίσει να μην προκύψει κανένα πρόβλημα.

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε (σ.σ. ο Πέτρος Φιλιππίδης) φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση.
Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη».

Η Λένα Δροσάκη από την άλλη, έφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ μαζί τους ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Τζένη Διαγούπη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Ψυχογιός και η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!