Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε πως χώρισε από το μοντέλο λέγοντας μάλιστα πως εκείνη έχει κάτι καινούργιο στην προσωπική της ζωή.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» είπε, μεταξύ άλλων, ο tattoo artist.

Ποιος είναι όμως ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ιδιαίτερα ενεργός στα social media και λατρεύει τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα ταξίδια, τους εξωτικούς προορισμούς και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το bridal show που συμμετείχε έφυγε με τον νέο της σύντροφο για Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, την είδαν να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μάλιστα ιδιαίτερα διαχυτική και θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού