Κατηγορούν τη Meghan Markle πως άλλαξε το πιστοποιητικό γεννήσεως του γιου της – Η απάντηση της Δούκισσας

Κατηγορούν τη Meghan Markle πως άλλαξε το πιστοποιητικό γεννήσεως του γιου της – Η απάντηση της Δούκισσας

 

Στις 30 Ιανουαρίου, με δημοσίευμα της η εφημερίδα «The Sun», αποκάλυψε ότι  η Meghan Markle έσβησε το πρώτο της όνομα, Rachel Meghan, από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της για να γράφει, αντίθετα, «Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Sussex».

Μετά τη γέννηση του Archie το 2019, πολλοί βασιλικοί παρατηρητές έμαθαν το πραγματικό όνομα της Meghan Markle, Rachel, για πρώτη φορά όταν αποκαλύφθηκε το πιστοποιητικό γέννησής του.

Ο πρίγκιπας Harry πρόσθεσε επίσης «πρίγκιπας» στο έγγραφο για να ολοκληρώσει τον τίτλο του «His Royal Highness Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex».

Ένας εκπρόσωπος της Markle επιβεβαιώνει ότι η αναφορά είναι λανθασμένη και πως δεν ζήτησε αυτήν την αλλαγή ονόματος. «Την αλλαγή της επωνυμίας σε δημόσια έγγραφα το 2019 υπαγόρευσε το Παλάτι, όπως επιβεβαιώθηκε από έγγραφα από ανώτερους αξιωματούχους του», είπε ο εκπρόσωπος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτό δεν ζητήθηκε από τη Δούκισσα του Sussex ούτε από τον Δούκα του Sussex. Τα tabloids του Ηνωμένου Βασιλείου και η ομάδα των λεγόμενων «εμπειρογνωμόνων» επέλεξαν να προκαλέσουν ένα οικογενειακό «μυστήριο» και να πουν ότι θα ήθελε το όνομά της να είναι ανώνυμο στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της ή σε οποιοδήποτε άλλο νομικό έγγραφο. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό, αντί να δημιουργήσουμε κλικς».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top