Έξαλλη έγινε η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, με ένα απίστευτο γεγονός που συνέβη σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, ένας 63χρονος άνδρας έσερνε έναν γάιδαρο για περίπου ένα χιλιόμετρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το ζωάκι να βασανιστεί βάναυσα.

Ο 63χρονος, που είναι αντιδήμαρχος στον Δήμο Ζίτσας συνελήφθη, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν κακοποίησε το ζώο και πως πρόκειται για ατύχημα.

Η Κατρίνα Τσάνταλη έγραψε μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram: «Είμαι σε σοκ με τις εικόνες που μου έχετε στείλει. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι βλέπω τα έντερα ενός ζωντανού πλάσματος σε κουβάδες.  

Αν είστε μάρτυρες αυτού του φρικτού βασανισμού που έγινε σήμερα στο χωριό Γραμμένο, Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, ή γνωρίζετε οτιδήποτε επιπλέον παρακαλώ μιλήστε στις αρχές & στην τοπική φιλοζωική που κατέθεσε την μήνυση.

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος που έσυρε το γαϊδουράκι στον δρόμο με αποτέλεσμα να ξεκοιλιαστεί βασανιστικά. Εύχομαι να μην υπάρξει ούτε η ελάχιστη συγκάλυψη. “Ατύχημα”  δήλωσε ο δολοφόνος, ο απόπατος του ανθρώπινου είδους, που έσερνε το ζώο για 1 χιλιόμετρο».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!