Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Ερωτικό live streaming με αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακό stage και δώρα

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Ερωτικό live streaming με αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακό stage και δώρα

 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο πιο ερωτικό live streaming concert!
Την Κυριακή 14 Φλεβάρη, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, οι δύο καταξιωμένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming, η Καίτη και ο Διονύσης επανέρχονται μέσα από το εμβληματικό studio Sierra και πρωτοπορούν στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα αποτελείται από 3 διαφορετικά stages, το καθένα με τη δική του ατμόσφαιρα!

Το livestream,θα παραμείνει διαθέσιμο για το κοινό του εξωτερικού 24ωρες.

Από την ημέρα αγάπης δεν θα λείψουν τα δώρα, αφού οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν 14 μοναδικά δώρα και θα προσφέρουν 500 κωδικούς για να στηρίξουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Πριν την έναρξη του concert θα υπάρξει ένα ξεχωριστό preshow, που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Στο preshow η Καίτη και ο Διονύσης θα απαντήσουν με χιούμορ σε ερωτήσεις του κοινού μέσα από το «Πες Tο Στην Καίτη» και θα κάνουν ηλεκτρονικά live την κλήρωση για τα δώρα!

Οι δύο καλλιτέχνες με το απίστευτο χιούμορ τους έχουν ήδη γίνει viral και θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ και τα social media με το εμπνευσμένο κι ανατρεπτικό διαφημιστικό spot της βραδιάς.
 
Εισιτήρια πωλούνται:- στην ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή https://kaitigarbi.com.gr - στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/garbi-shoinas-valentine-s-day-international-live

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top