Το 2017 ήταν η χρονιά που η καριέρα του Kevin Spacey βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ, ύστερα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, με μία μεγάλη λίστα ανδρών να συσπειρώνεται εναντίον του, σήμερα μία από αυτές πρόκειται να απορριφθεί.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, μία αγωγή που είχε γίνει κατά του ηθοποιού δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη του δικαστηρίου, από τη στιγμή που ο κατήγορος δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο δικαστής Lewis Kaplan, εξέδωσε την απόφαση ο κύριος που βρίσκεται πίσω από τα αρχικά C.D. να αποκαλύψει δημόσια την ταυτότητά του, από τη στιγμή που η υπόθεση του απευθύνεται σε ένα δημόσιο πρόσωπο. Ο C.D. είχε καταθέσει πως ο Spacey, τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980 όταν ήταν στην ηλικία των 14 ετών.

Ωστόσο, την Πέμπτη οι δικηγόροι του ενάγοντα δήλωσαν πως ο πελάτης τους επιθυμεί να κρατήσει το όνομά του κρυφό, καθώς η δημόσια προβολή θα είναι υπερβολική για εκείνον, προξενώντας προβλήματα στη ζωή του. Από την άλλη, ο δικαστής λαμβάνοντας υπόψη πως ο κατήγορος είχε μιλήσει ανοιχτά σε σημαντικούς ανθρώπους το 1990 ενώ είχε βοηθήσει και στη συγγραφή ενός άρθρου στο Vulture το 2017, είχε πάρει ήδη το ρίσκο να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ο C.D. δεν ήταν ο μόνος που κατήγγειλε τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Το 2017 ο Anthony Rapp, που είχε πρωταγωνιστήσει στο “Rent”, κατηγόρησε τον Spacey ότι είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ερωτικά το 1986 και όταν ήταν 14 ετών. Ο ηθοποιός σε απάντησή του, είχε εκφράσει την συγγνώμη για το γεγονός, υποστηρίζοντας πως δεν θυμόταν το συμβάν, που μάλλον οφείλεται στο ότι ήταν μεθυσμένος. Μαζί του, όμως εμφανίστηκαν ακόμη 15 άνδρες, με παρόμοιες υποθέσεις, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του Richard Dreyfuss αλλά και ο Ari Behn, συγγραφέας και πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!