Η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά για το βίντεο – παρωδία του Ζαχαράτου!

Η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά για το βίντεο – παρωδία του Ζαχαράτου!

Με αφορμή την ανακοίνωση περί του τέλους της καθημερινής τηλεοπτικής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό από το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία, ο Τάκης Ζαχαράτος εμπνεύστηκε από το αυστηρό πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός showman, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση μιμήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε, τον Νίκο Χαρδαλιά, με την μεταμφίεσή του αυτή να κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του αντιμετώπισε τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, σχολιάζοντάς την μάλιστα στο Instagram. Ο ίδιος δεσμεύτηκε παράλληλα πως θα πάει να παρακολουθήσει την παράστασή του στο Άλσος.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δεν παρέλειψε να αναφέρει στο σχόλιό του τα μέτρα αποστάσεων που θα πρέπει να τηρηθούν κατά την πραγματοποίηση της παράστασης.

«15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος», έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top