Σύννεφα στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West

Σύννεφα στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West


Το τελευταίο διάστημα ολοένα και φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για την Kim Kardashian και τον Kanye West. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

Δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, αναφέρει πως αυτό το διάστημα, οι Kim & Kanye τσακώνονται ακατάπαυστα με μόνιμη πηγή έντασης τελευταία τα παιδιά τους: την 6χρονη North, τον 4χρονο Saint, την 2 ετών Chicago και τον μόλις ενός έτους Psalm, καθώς η Kim αισθάνεται πως ο Kanye δεν τη βοήθησε καθόλου με τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας.

Επιπλέον, το γεγονός ότι με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης σε ισχύ η Kim δεν μπορούσε να προσλάβει κάποιον, έριξε αποκλειστικά το βάρος της φροντίδας των μικρών στους ώμους της κάνοντάς την έξω φρενών με την απαθή συμπεριφορά του συζύγου της. «Προσπαθεί να είναι υποδειγματική μητέρα και παράλληλα να επικεντρωθεί στις σπουδές της στη Νομική και να αντεπεξέρχεται στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κι αυτό είναι δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Kanye», περιγράφουν οι πηγές της εφημερίδας.

Η αλήθεια είναι πως η Kim εδώ και εβδομάδες, δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση με το σύζυγό της, ενώ την περίοδο της καραντίνας, συχνά τη βλέπαμε να κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Ωστόσο, πριν από μια εβδομάδα, με αφορμή την επέτειο του ζευγαριού, η Kim ανέβασε στο Instagram, δυο φωτογραφίες στις οποίες αγκάλιαζε και φιλούσε το σύζυγό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top