Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν την Kim Kardashian και τον Kanye West να  οδηγούνται στον χωρισμό.

Με περιουσία που ανέρχεται σε 2,1 δισ. δολ., πόσα είναι τα χρήματα που διακυβεύονται εάν οι δύο επώνυμοι χωρίσουν επισήμως;

Το ζευγάρι πιθανώς έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο δεδομένης της μεγάλης περιουσίας αλλά και λόγω του ότι είναι ο τρίτος γάμος της Kim. Επίσης, οι επιχειρήσεις τους είναι ανεξάρτητες, ενώ και οι δύο έχουν ξεχωριστές πηγές πλούτου και εισοδήματος. Τα πράγματα περιπλέκονται όσον αφορά την ακίνητη περιουσία τους -όπως η έπαυλη στο Calabasas-, αν και αυτή αποτελεί λιγότερο από το 5%  της κοινής τους περιουσίας.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε στο Forbes ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το διαζύγιο, αν και οι δύο ζουν χωριστά και συζητούν ένα διαζύγιο εδώ και καιρό.

Kanye West: 1,26 δισ. δολ.

Ο Kanye είναι ο πλουσιότερος του ζευγαριού, με το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του να συνδέεται με τη δική του εταιρεία ένδυσης-υπόδυσης.

Ο λόγος για την εταιρεία Yeezy, η αξία της οποίας σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται σε 1,26 δισ. δολ. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα αθλητικά παπούτσια της, τα οποία κατασκευάζει η Adidas. Ο West εισπράττει περίπου το 11% των ετήσιων εσόδων της Yeezy, που ήταν περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.
 

Kim Kardashian: 750 εκατ. δολ.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται από το brand καλλυντικών KKW Beauty, στην οποία κατέχει μερίδιο 72%, το οποίο αποτιμάται σε 500 εκατ. δολάρια.

Η Kim έχει κερδίσει πολλά χρήματα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι και το μόντελινγκ, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος της προέκυψε όταν πούλησε το μερίδιό της ύψους 20% στην KKW Beauty στον όμιλο Coty για 200 εκατ. δολ. πέρυσι.

Το ζευγάρι κατέχει πολλά σπίτια – και έχει αρκετές υποθήκες – μαζί, συμπεριλαμβανομένων μιας έπαυλης στο Calabasas, ενός διαμερίσματος στο Μαϊάμι και δύο αγροκτημάτων στο Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με έγγραφα που ο West έστειλε στο Forbes πέρυσι, υπάρχουν επίσης 5 εκατομμύρια δολάρια σε έργα τέχνης, σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε οχήματα, 3,2 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα.

Το τι θα πάρει ο καθένας, σε περίπτωση που το διαζύγιο αποτελέσει πραγματικότητα, θα εξαρτηθεί από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου (αν πράγματι έχουν συνάψει κάτι τέτοιο) αλλά και από όσα θα συμφωνήσουν οι δικηγόροι τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!