Η μητέρα του Σάββα Γκέντζογλου, Κυριακή Γκέντζογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση τους γιου της με την Αγγελική Ηλιάδη αλλά και για τις φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα να είναι η νέα του σύντροφος.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της υπονόησε ότι ο γιος σας είχε παράλληλη σχέση μαζί της και με τη Βίκυ Κάβουρα…

«Δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα και δεν τον ρωτάω πια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ελεύθερος είναι, δεν θα έχει καμία άλλη; Παλιά τού είπα σαν μάνα, επειδή ήταν μικρός και στην αρχή της καριέρας του: “Όποτε θες παντρεύεσαι”. Άφησε πίσω την καριέρα του − είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα− και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές “πρόσεξε”, δεν με άκουσε. Άμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…».

Δεν τον αγαπούσε, από τη στιγμή που έκαναν μαζί κι ένα παιδί;

«Είχαν ένα παιδί, αλλά αφού δεν τα βρίσκουν… Είναι μακριά ο ένας απ’ τον άλλον. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ή αν δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα, βιάστηκαν να κάνουν παιδί, τώρα τι φταίει το παιδί το αθώο… Μέσα σε έξι μήνες ήρθε η εγκυμοσύνη, γιατί τόσο βιασύνη; Αυτή ήταν μεγαλύτερη, τώρα μιλάει για το παιδί. Δεν το σκέφτηκε τότε;».

Το εγγόνι σας το βλέπετε;

«Το καλοκαίρι το φέρνει ο Σάββας για 2-3 μέρες. Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε. Πέρσι δεν το έφερε, δεν του το έδωσε η Αγγελική γιατί νευρίασε. Με τις λόξες της είναι κι αυτή, αν νευριάσει λέει “δεν του δίνω το παιδί”. Αυτή κάνει κουμάντο, όποτε θέλει το δίνει, όποτε θέλει δεν το δίνει…”.

Εκείνη είχε πει πρόσφατα πως ο Σάββας έλειπε…

«Ό,τι και να συμβεί ο Σάββας είναι παρών, παίρνει άδεια και πηγαίνει όταν αρρωσταίνει το παιδί. Του έχει αδυναμία, δεν μπλέκει με γυναίκες, λέει “έχω το παιδί, δεν μπορώ να μπλέξω και να αρχίσουμε πάλι τα ίδια όπως με την Αγγελική, τα έχω βαρεθεί αυτά”. Έχει τρελή αδυναμία στο παιδί, ενδιαφέρεται, δίνει 1.000 ευρώ κάθε μήνα, είναι μπαμπάς με το παραπάνω. Εκείνη λέει ό,τι τη συμφέρει, παλιά έλεγε ότι είναι στοργικός μπαμπάς, τώρα λέει άλλα».

Με την Αγγελική Ηλιάδη έχετε μιλήσει;

«Δεν την έχω δει, πέρσι είχε έρθει ο Σάββας για λίγες μέρες, φέτος δεν την είδα καθόλου. Ούτε εκείνη δεν με έχει πάρει να πει “τι κάνετε”. Έφεραν το παιδί πρόπερσι το καλοκαίρι. Τώρα ό,τι έγινε-έγινε και ό,τι και να πούμε είναι ανώφελο».

Ο Σάββας Γκέντσογλου τελικά είχε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα όσο ήταν με την Αγγελική Ηλιάδη;

«Όχι, ήταν χωρισμένοι. Είναι ένας χρόνος και, που έχουν χωρίσει. Με την Κάβουρα ακούστηκε πρόσφατα. Είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους, ήταν χωρισμένος o Σάββας».

Τη Βίκυ Κάβουρα την ξέρετε;

«Δεν την έχω γνωρίσει, την έχω δει στην τηλεόραση. Καλή είναι, δεν ξέρω αν ταιριάζουν».

Αν σας έλεγε ο Σάββας ότι τη φέρνει για νύφη, θα τη θέλατε;

«Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτα άλλο. Το είπα μία φορά επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Όπως τα είπα έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί. Τώρα του είπα να κάνει μία καλή επιλογή να ζήσει λίγο ήσυχα, να μην έχουμε τα ίδια. Να κάνει μία σχέση και να τη γνωρίσει, όχι σε έξι μήνες να είναι έγκυος, αυτό ήταν εκμεταλλεύσιμο. Δηλαδή τα παιδιά τι είναι, καρπούζια; Πρέπει να το ακολουθείς μέχρι το τέλος, δεν είναι αστεία πράγματα».

Το εκμεταλλεύτηκε ως ένα σημείο η Αγγελική Ηλιάδη;

«Σου λέει “νέος είναι, ποδοσφαιριστής είναι, ας με ακολουθήσει, θα τον έχω”, το εκμεταλλεύτηκε».