Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Με τα παιδιά τους στο Πήλιο

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Με τα παιδιά τους στο Πήλιο

Στο χιονισμένο Πήλιο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους. Η οικογένεια απόλαυσε το γραφικό τοπίο.

Σύμφωνα με το myvolosnet, η οικογένεια έφτασε χθες το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πορταριάς, ενώ σήμερα το πρωί, με την οικογένεια του κουμπάρου του κ. Γιώργου Καλτσογιάννη, περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας και άλλους φίλους, επισκέφθηκε γύρω στις 10.30 π.μ. το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ανέβασε φωτογραφία από την πλατεία της Μακρινίτσας.

"Πολιτικές δηλώσεις δεν θα κάνω σήμερα", ανέφερε στο τοπικό μέσο ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: "Ήρθαμε να απολαύσουμε για δύο ημέρες το Πήλιο, το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ καθώς έχω υπηρετήσει τη θητεία μου εδώ στην 111 ΠΜ κι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.

Έχουμε έρθει οικογενειακώς για δύο ημερούλες να χαρούμε το μοναδικό βουνό που φαίνεται να έχει χιόνι στην Ελλάδα.

Να ευχηθώ με την ευκαιρία να έχουμε μια καλή χρονιά, να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα από ότι ήταν το 2016 και μακάρι να είναι αυτή η χρονιά που θα μας βγάλει επιτέλους από την κρίση. Το Πήλιο είναι καταπληκτικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι πάρα πολύ όμορφο, ένα Χιονοδρομικό που μου είναι πολύ οικείο. Αγαπώ πολύ τη χιονοδρομία. Το Πήλιο είναι πολύ ελκυστικός προορισμός και έχει αποδείξει πως μπορούμε να διευρύνουμε το τουριστικό μας προϊόν 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θάλασσα και βουνό. Παραμένει ένας προορισμός – σημαία για το τουριστικό προϊόν όλης της χώρας."
Scroll To Top