Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κλέλια Ανδριολάτου στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Maestro».

Όπως αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου, έχει δει όλα τα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση και φανέρωσε ποια ήταν η αγαπημένη της σκηνή. «Είχα δει τα επεισόδια του «Maestro» πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο».

«Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η φαντασία της Κλέλιας στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ. Είμαι ένας άνθρωπος που βουτάω στο συναίσθημα. Όταν κάτι είναι υγιές δεν με αφορά η ηλικία, αλλά το μέγεθος της καρδιάς κάποιου».

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στα μαθήματα πιάνου που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της.

«Τα μαθήματα πιάνου ήθελαν τρομερή μελέτη λόγω χρόνου και η βέσπα με φόβιζε πολύ, αλλά και τα δυο λειτούργησαν προσθετικά στο να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο. Για τη σκηνή που παίζαμε πιάνο με τον Χριστόφορο είχαμε βάλει αυτοκόλλητα στα πλήκτρα για να παίξουμε. Έχω τόση εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο γιατί ξέρει τι θέλει και πως θα το αποδώσει. Είναι γνώστης, δεν μας δυσκόλεψε καμία σκηνή. Δεν είχα σκεφτεί να παίζω σε σειρά του Παπακαλιάτη, αλλά το ήθελα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η συγκυρία, γιατί μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή», αποκάλυψε η ηθοποιός.