Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος αυτή την περίοδο βρίσκονται στη Μυτιλήνη, όπου και απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον μεγάλο τους γιο Μιχαήλ-Άγγελο που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2019 και τον μικρότερο γιο τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν τον καλοκαιρινών τους διακοπών, η Κλέλια Πανταζή κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι θέλησαν να μάθουν πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού της γιου αλλά και το όνομα που αυτός θα πάρει.

Η Κλέλια Πανταζή με αφορμή αυτές τις ερωτήσεις αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει η βάφτιση του γιου τους να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου δείχνοντας μάλιστα και ένα μέρος του προσκλητηρίου.

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το όνομα του γιου της, θα είναι Γιάννης, από τον παππού του, ωστόσο θα υπάρξει και δεύτερο όνομα που είναι και αυτό με το οποίο φωνάζουν τον μικρό επιλέγοντας όμως να μην το αποκαλύψει και να το κρατήσει για έκπληξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!