Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται στη Γαύδο για τις καλοκαιρινές της διακοπές ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με μία κίνηση που έκανε ο Δήμος της Γαύδου. 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και τραγουδίστρια ξέσπασε κατά του Δήμου Γαύδου, όταν κλιμάκιο αποφάσισε να κλείσει τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές.

Η Κλέλια Ρένεση μέσα από τα social media έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση αφού ανέβασε φωτογραφίες από τη στιγμή που οι υπάλληλοι του δήμου κλείνουν τη βρύση.

Η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια). Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές

Όταν τους είπα, με χαρά να πληρώσω και να ενισχύσω κι εγώ μια κατάσταση (ούσα νησιώτισσα ξέρω τι πάει να πει έλλειψη νερού), που είναι η ντουζιέρα, μου υπέδειξαν μια ένα χιλιόμετρο μακριά!!!

Όταν τους είπα πως τα παιδιά δεν μπορούν να περπατάνε τόση ώρα μέσα στο λιοπύρι του Λιβυκού για να ξεπλύνουν το σωματάκι τους, μου απάντησαν πως θα φτιάξουν κι εδώ ντουζιέρες με κέρματα. Πότε; Ρώτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απάντησαν. Πώς γίνεται ν’ αγαπάς και να στηρίζεις έναν τόπο, και να σ’ αφήνουν τόσο εκτεθειμένο…

Πώς γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα από τις αρχές για μια φρόνιμη λύση προς όλες τις κατευθύνσεις πριν φτάσουμε στη μέση Αυγούστου με την παραλία του Σαρακήνικου γεμάτη οικογένειες και παιδιά… Υγ. Είναι πολιτική μου στάση και θέση να στηρίζω τη Μεθόριο και τους ανθρώπους της… Σε καλό να μου βγει…».

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλέλια Ρένεση εκφράζει δημόσια τα παράπονά της σχετικά με την τοπική διοίκηση της Γαύδου. Τον περασμένο Μάιο, η ίδια ξέσπασε και πάλί εναντίον της δημάρχου του ακριτικού νησιού, για την αποαφασή της να γκρεμίσει τις καλύβες στις οποίες μένουν ερημίτες.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!