Τη Γαύδο για να περάσεις τις καλοκαιρινές της διακοπές με την κόρη της επέλεξε η Κλέλια Ρενέση. Μάλιστα, η ηθοποιούς σε νέα της ανάρτηση στο Instagram περιέγραψε με λεπτομέρειες την εμπειρία του δικού τους καλοκαιριού και παράλληλα διέψευσε κάποια στερεότυπα για τη ζωή του μονογονέα:

«Ένα μήνα στη γύρα με τη μικρή. Ένα μήνα το σπίτι μας η γη και τα δέντρα και άνθρωποι που συναντήσαμε και μας άνοιξαν την καρδιά και το σπίτι τους. Στα ευλογημένα χώματα της Κρήτης και της Γαύδου γίναμε ένα με τον τόπο, τον μοιραστήκαμε, τον γιορτάσαμε, τον πονέσαμε. 

Οι βαλίτσες άδειασαν και τα ρούχα πλύθηκαν, και τα μάτια είναι ακόμα χορτάτα απ’ τις ομορφιές της γης και των ανθρώπων.

Μια μια οι εικόνες και τα απέραντα ευχαριστώ… στον κέδρο που μας φιλοξένησε, στις παραλίες που πλαγιάσαμε, στη θάλασσα που μας αγκάλιασε, στα λιμάνια που πατήσαμε, στους καπετάνιους που συναντήσαμε, στα κύματα που μετρήσαμε… στα κοχύλια που χαζέψαμε, στο αεράκι που μας χάιδεψε, στη φροντίδα και την παρέα των ανθρώπων μας, στις ρακές του Νικόλα απ’ την @xelonagavdos και στην αγκαλιά του, που φιλοξένησε το τραγούδι μας με τον @stratakis_nikos_, στον Γιώργη τον Σφακιανό για την έννοια του και τις βόλτες του @gavdosboatcruises, στον ψαρά της καρδιάς μου, που δεν μας έλειψε ποτέ το φρέσκο μπαρμπουνάκι του κοραλιού Giorgos Matheakis, στον αγαπημένο μου φίλο @manosvynichakis που με τάισε και με πότισε άφθονη φιλοξενία, στην υπέροχη παρέα της παραλίας με τα θηριάκια μας, στη μάγισσα @xaroula_latzouraki με την αδιανόητα ζεστή καρδιά της και το τετραπέρατο βλέμμα και σ’ όλη την οικογένεια που αγκάλιασε τη δική μου, στην τρελή Χανιώτισσά μου @terrymaniad και τη μαμά Μαρία που είναι μια αγκαλιά λουλούδια, στον Στέφανο απ’ το @getup_standup_chania που μας έκανε κωπηλάτες και ωραίους σε όλα μας, στον ήλιο του νότου, στον Λίβα της ερήμου, και σ’ ό,τι έφαγα και άγγιξα. Τεραστια ευγνωμοσύνη!

Τα καράβια φτιάχτηκαν για ταξίδια και οι ψυχές μας για ν’ ανταμώσουν άλλες ψυχές! Όσο βαστάν τα πόδια μας, θα βγαίνουμε στ’ ανοιχτά! Υ.γ. Όποιος πει ότι η ζωή του μονογονέα ειναι περιορισμένη, πείτε του να κάνει στη μπάντα γιατί μας κόβει τη θέα… βουρ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!