Κωφή τραγουδίστρια καταπλήσσει στο «America's Got Talent 2017»

Κωφή τραγουδίστρια καταπλήσσει στο «America's Got Talent 2017»

Κωφή από την ηλικία των 18 ετών εξαιτίας μιας εκφυλιστικής νόσου των νεύρων στο σημείο των δύο αυτιών, η 29χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια Μάντι Χάρβεϊ από τη Φλόριντα μετείχε στις οντισιόν της εκπομπής «America's Got Talent 2017» ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που συνέθεσε η ίδια με τίτλο «Try».

Διαθέτοντας χάρισμα στο τραγούδι από τότε που ήταν νήπιο, η Μάντι χρειάστηκε να ξαναμάθει να τραγουδά χρησιμοποιώντας τη μυϊκή της μνήμη, οπτικούς δέκτες και έχοντας εμπιστοσύνη στη φωνή της.
Το βράδυ της Τρίτης, η Μάντι ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον διερμηνέα της στη νοηματική γλώσσα προκειμένου να επικοινωνεί με τους κριτές.

«Βασικά αρρώστησα και η κατάσταση των νεύρων μου επιδεινώθηκε», είπε στους κριτές εξηγώντας την απώλεια της ακοής της. Η Μάντι είπε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα τα παράτησε αλλά μετά αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει χρησιμοποιώντας τη μυϊκή της μνήμη και νιώθοντας τον παλμό της μουσικής με τα πόδια της. Για τον λόγο αυτό, η Μάντι που τραγουδούσε από την ηλικία των 4 ετών προτιμά να μην φορά παπούτσια όταν ερμηνεύει.


Δείτε το βίντεο εδώ:Scroll To Top