Κόνι Μεταξά: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να πάω στην Eurovision»

Κόνι Μεταξά: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να πάω στην Eurovision»

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα παραχώρησε η Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us» ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε πολύ να πάει στην Eurovision.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Τάσο;

«Όσο εύκολη είναι, άλλο τόσο δύσκολη είναι, γιατί όταν έχεις τόση άνεση με έναν άνθρωπο, θα συνεννοηθείς μεν πιο εύκολα, αλλά θα έρθεις και πιο εύκολα σε αντιπαράθεση. Δεν φοβάσαι να του πεις την πραγματική σου γνώμη ή να του φωνάξεις ή να του μιλήσεις άσχημα, ακριβώς επειδή γνωρίζεστε τόσο καλά».

Σας θεωρούν φαβορί. Θα ήθελες να είστε οι νικητές;

«Βέβαια! Εννοείται! Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις».

Σε ενοχλεί που πολλές φορές το κοινό κρατάει μέσα στο παιχνίδι διαγωνιζόμενους που ομολογουμένως δεν έχουν καθόλου φωνή;

«Στην τελική, είναι τηλεόραση και μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην έχει φωνή, αλλά να έχει κάτι που ο τηλεθεατής θέλει να βλέπει. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο φωνητικά, είναι και ψυχαγωγία! Οι μισοί στο σόου δεν θεωρούνται τραγουδιστές, είναι σελέμπριτι, τους οποίους βοηθάμε να τραγουδήσουν. Δεν θα πω ποτέ “γιατί κράτησαν αυτόν, που δεν τραγουδάει καλά;” και “γιατί δεν τον έδιωχναν;”, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Τι δεν θα έκανες ποτέ στην τηλεόραση;

«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ εκπομπής, γιατί δεν μου βγαίνει να κάνω αυστηρή κριτική σε ανθρώπους που δεν ξέρω».

Θα ήθελες να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στη Eurovision;

«Κάθε φορά που τελειώνει η εμφάνισή μας με τον Τάσο, το συζητάμε και λέμε: “Αυτό θα έπρεπε να το είχαμε πάει στη Eurovision”! Θα μου άρεσε πάρα πολύ, απλώς θα ήθελα να έχω κάνει πολύ καλή πρόβα, για να μην έχω άγχος, να είναι σαν δεύτερη φύση αυτό που πάω να κάνω».

Είσαι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχεις δεχτεί ακατάλληλα σχόλια από θαυμαστές;

«Όποιος είναι στα social media, ακόμα και να μην είναι διάσημος στην ουσία, δέχεται τέτοια μηνύματα, γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πεις χυδαιότητες και κακίες όταν κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Συνήθως αγνοώ τέτοια σχόλια, αλλά καμιά φορά απαντώ. Για παράδειγμα, μου έστελνε μια κοπέλα αρνητικά μηνύματα για δύο χρόνια! Ό,τι κι αν ανέβαζα, μου έλεγε κάτι αρνητικό για την εμφάνισή μου. Ε, ύστερα από δύο χρόνια τής απάντησα: “Μήπως το πρόβλημά σου είσαι εσύ και όχι εγώ; Έχεις την ελευθερία να μου πεις τη γνώμη σου για την εμφάνισή μου, αλλά δεν τη θέλω”».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top