Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο γάμου με τον Μάριο Καπότση

Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο γάμου με τον Μάριο Καπότση


H Κόνι Μεταξά διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real life» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγαπημένο της ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.


Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Πιστεύω ότι ο έρωτας στην αρχή, ως ενθουσιασμός, δεν είναι καθόλου παραγωγικός, γιατί το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να είσαι με τον άλλον. Δεν θέλεις να δουλεύεις ούτε να βγεις έξω, δεν θέλεις να κάνεις τίποτα παρά μόνο να είσαι μαζί του. Όταν φύγει ο ενθουσιασμός και περάσεις στο στάδιο του έρωτα, τότε μπορεί να είναι παραγωγικός. Εξαρτάται πάντα από το αν ο σύντροφος σε βοηθά, σε στηρίζει, αν θέλει να πετύχεις. Αν είναι ένας σύντροφος που σου δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά σου, εννοείται πως δεν θα είσαι παραγωγικός.

Εσένα σε στηρίζει ο Μάριος Καπότσης;

Ναι, πάρα πολύ! Πιο πολύ απ’ όλους! Βαριέμαι να μιλάω για τη σχέση μου. Είναι κάτι προσωπικό και ό,τι και να πω θα είναι σάλτσες σε σχέση με αυτό που αισθάνομαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους ενοχλεί όταν τους κάνεις ερωτήσεις για τη σχέση τους, επειδή δεν θέλω να ξέρουν, απλά νιώθω ότι η απάντηση ποτέ δεν αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνομαι για τον έρωτά μου. Αισθάνομαι πολύ σίγουρη και παραγωγική. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που σου έχει τύχει. Εγώ είμαι τυχερή, μου έτυχε ένα διαμάντι!

Μένετε μαζί; Πώς είναι η συμβίωση;

Μένουμε μαζί από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σούπερ! Βέβαια, είναι Παρθένος στο ζώδιο και έχει τις παραξενιές του, κάτι που εμένα με βοηθά πολύ γιατί τα τακτοποιεί όλα. Τα κάνει όλα τέλεια, εγώ μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα, μόνο που αυτό το διάστημα, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, δεν προλαβαίνω.

Υπάρχει στο μυαλό σου το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας;

Κοίτα, αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να τα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top