Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Κωνσταντίνα, αποχώρησε από το σχήμα με την Σαμπρίνα, λίγες μέρες μετά την έναρξη των εμφανίσεων στη νυχτερινή Αθήνα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ είχε θε΄μα με την αφίσα του σχήματος.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους πίσω από την απρόσμενη αντίδρασή της, δηλώνοντας μάλιστα πως το το σχήμα θα συνεχιστεί κανονικά καθώς έχουν επιλυθεί ό,τι θέματα είχαν προκύψει.

Η Κωνσταντίνα είπε χαρακτηριστικά:

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα.

Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται! Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!