Στη βραδιά του «Fashion tv World’s Excellence Gala» το οποίο διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε μεταξύ άλλων η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, για το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά και για τον γάμο που ετοιμάζει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά. Μου μύριζαν πάντα τα φαγητά, ήμουν πάντα λιχούδα, οπότε δεν έχω δικαιολογία», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή» αρκέστηκε να πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της, λέγοντας: «Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!