Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι φουλ ερωτευμένοι παρά τις φήμες περί χωρισμού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι φουλ ερωτευμένοι παρά τις φήμες περί χωρισμού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παρά τα σενάρια περί χωρισμού τους που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και να απολαμβάνουν μακριά απ’ όλους και όλα την ευτυχία τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η κριτής του GNTM τον περασμένο Σεπτέμβρη πέρασαν μία σοβαρή κρίση, η οποία οδήγησε στον χωρισμό.Ωστόσο, ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζουν να υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα, όπως το γεγονός ότι σύντομα θα αναγκαστούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, μιας και η βάση του διάσημου μοντέλου είναι η Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία επτά χρόνια.

Στην αμερικανική μητρόπολη της μόδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ σημαντική καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ, κάνοντας συγχρόνως ταξίδια ανά τον κόσμο για επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις κορυφαίων οίκων και brands. Έτσι, η τεράστια απόσταση που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή αυτόματα δυσκολεύει τις συνθήκες…

Scroll To Top